Skip to content Skip to footer

Prototipul ROSMAR H reprezintă un progres uriaș în ingineria auto deoarece este primul autovehicul care foloseste energie 100% regenerabilă fară motor, cutie de viteze sau diferențial.

Propulsat de o metodă patentată, AIR MOTION se laudă cu puterea de a accelera ca nimeni altul, agilitate și respect față de mediul înconjurător. Cu capacitatea sa de a exploata puterea aerului comprimat, această invenție oferă o accelerație fulgerătoare și emisii zero.

Asociația Centrul de Inventică Rosmar H se angajează să promoveze și să implementeze practici sustenabile, concentrându-se în mod special pe utilizarea aerului comprimat ca resursă verde de energie. Aerul comprimat reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru reducerea impactului asupra mediului și pentru asigurarea unui viitor durabil. Prin inițiativele noastre, urmărim să demonstrăm beneficiile acestei tehnologii și să încurajăm adoptarea ei pe scară largă.

Obiectivele noastre de sustenabilitate:

Promovarea aerului comprimat ca sursă de energie: Încurajăm utilizarea aerului comprimat pentru a reduce dependența de combustibili fosili și pentru a diminua emisiile de gaze cu efect de seră.

Educație pentru sustenabilitate: Informăm publicul despre avantajele aerului comprimat și despre cum poate fi utilizat în diverse aplicații pentru a promova un stil de viață sustenabil.

Inovație în tehnologia aerului comprimat: Sprijinim dezvoltarea și implementarea de noi tehnologii și soluții bazate pe aer comprimat, care pot contribui la un viitor mai verde și mai eficient energetic.

Colaborare pentru un impact mai mare: Lucrăm împreună cu organizații, instituții și comunități pentru a implementa proiecte care valorifică aerul comprimat și pentru a demonstra viabilitatea și beneficiile acestei resurse.

Ne propunem să fim un catalizator pentru sustenabilitate, un aspect fundamental al activităților noastre.
Dorim să inspirăm o schimbare pozitivă și să încurajăm adoptarea unor practici sustenabile în diverse domenii.
Credem ferm că sustenabilitatea este vitală pentru un viitor prosper și ne străduim să oferim acces la informații și resurse care pot transforma aceste concepte în acțiuni concrete.

Obiectiv

Pentru a crea soluții de transport ecologice care minimizează impactul asupra mediului și promovează o planetă mai verde.

PremiulMedalia de AurInvențieAir Motion (sistem de propulsie pe aer comprimat)An2017Premiat deEuroinvent European Exhibition Of Creativity And InnovationShare