Skip to content Skip to footer

Punem un accent deosebit pe colaborare, considerând-o un element esențial pentru atingerea obiectivelor noastre. Suntem dedicați creării de parteneriate și colaborări care să sprijine inovația și dezvoltarea durabilă. Credem că prin unirea forțelor și împărtășirea cunoștințelor putem realiza schimbări pozitive semnificative. Dorim să construim rețele de colaborare între comunități, organizații și indivizi care împărtășesc viziunea noastră pentru un viitor mai sustenabil și mai inovator. Prin munca în echipă și colaborare, suntem convinși că putem transforma ideile în realitate și putem contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toți.

În calitate de membri ai Coaliției România Sustenabilă, vrem să mulțumim tuturor companiilor care ne ajută să atingem Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă si Durabilă. Misiunea noastra este îndreptată către creșterea calității vieții oamenilor prin aportul nostru cu soluții noi la probleme vechi pe care nu le-a rezolvat nimeni până în prezent.

Facem un apel sincer către toate companiile responsabile să ni se alăture în acest efort. Ca parteneri ai Ambasadei Sustenabilității în România, susținem colaborarea dintre companiile responsabile, autorități, ONG-uri și comunități implicate, aceasta fiind unul dintre țelurile noastre. Acum, mai mult ca oricând, e important să fim uniți și să lucrăm împreună pentru o Românie mai sustenabilă, unde respectul față de semenii noștri și mediul înconjurător este pe primul plan.

Obiectiv

Să lucrăm cu persoane, organizații și părți interesate care au aceleași concepții pentru a ne aduce viziunea la viață și a depăși limitele a ceea ce este posibil.

ParteneriatAmbasada Sustenabilității în RomâniaAnul2024MembriiCoaliția România SustenabilăShare